Την περίοδο που διανύουμε η διγλωσσία και ειδικά η γνώση των Αγγλικών είναι απαραίτητο εφόδιο για την αγορά εργασίας. Το κόστος εκμάθησης όμως φροντιστήρια ή ιδιαίτερα, είναι για τις οικογένειες με οικονομικά προβλήματα δυσβάσταχτο. Επιπλέον υπάρχει η ανάγκη για την απόκτηση εξειδικευμένων Αγγλικών-business English. Είναι βέβαιο ότι η ανεργία δημιουργεί και επιβαρύνει την υγεία του κόσμου (ψυχική και όχι μόνο), μιας και δεν έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες για την πρόσβαση στην ΓΝΩΣΗ!

Επιπρόσθετα λόγω του sars cov 2 η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει και η ψηφιοποίηση των μαθημάτων, είναι πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς λόγω των μέτρων πρόληψης ΔΕ μένει η εκπαίδευση πίσω!

Ο ΟΤΑ μέλος, μπορεί να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να  προσφέρει στους δημότες του, τη δυνατότητα εξ αποστάσεως εκμάθησης Αγγλικών με την πλατφόρμα της Linguaphone.

Η συμμετοχή του ΟΤΑ μέλους, αφορά πρωτίστως τη δυνατότητα παροχής του Προγράμματος στους οικονομικά ασθενέστερους δημότες και άλλες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μέσα από την επιδότηση από τον ΟΤΑ , ώστε να αποκτήσουν ετήσια συνδρομή στην  πλατφόρμα e-learning της Linguaphone.

Τρόπος συμμετοχής

Ο ΟΤΑ μέλος (για τις ευπαθείς ομάδες που θέλει να στηρίξει) , πρέπει να στείλουν την σχετική αίτηση συμμετοχής με email: στο dalexandridis@eddyppy.gr  και στη συνέχεια θα ενημερωθούν για την οικονομική συμμετοχή τους και την παραλαβή των κωδικών τους.

ONLINE ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:  Δημήτρης Αλεξανδρίδης

Τηλ. Επικοινωνίας: 2106105471