Την περίοδο που διανύουμε η διγλωσσία και ειδικά η γνώση των Αγγλικών είναι απαραίτητο εφόδιο για την αγορά εργασίας. Το κόστος εκμάθησης όμως φροντιστήρια ή ιδιαίτερα, είναι για τις οικογένειες με οικονομικά προβλήματα δυσβάσταχτο. Επιπλέον υπάρχει η ανάγκη για την απόκτηση εξειδικευμένων Αγγλικών-business English. Είναι βέβαιο ότι η ανεργία δημιουργεί και επιβαρύνει την υγεία του κόσμου (ψυχική και όχι μόνο), μιας και δεν έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες για την πρόσβαση στην ΓΝΩΣΗ!

Επιπρόσθετα λόγω του sars cov 2 η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει και η ψηφιοποίηση των μαθημάτων, είναι πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς λόγω των μέτρων πρόληψης ΔΕ μένει η εκπαίδευση πίσω!

Ο ΟΤΑ μέλος, μπορεί να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να  προσφέρει στους δημότες του, τη δυνατότητα εξ αποστάσεως εκμάθησης Αγγλικών με τη μέθοδο της Linguaphone.

Η συμμετοχή του ΟΤΑ μέλους, αφορά πρωτίστως τη δυνατότητα παροχής του Προγράμματος στους οικονομικά ασθενέστερους δημότες και άλλες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μέσα από την επιδότηση από τον ΟΤΑ με μόλις 1,5 ευρώ το μήνα (πλέον ΦΠΑ) για κάθε κωδικό – οικογένεια,, ώστε να αποκτήσουν ετήσια συνδρομή στην  πλατφόρμα e-learning / digital school της LINGUAPHONE. Επιπλέον η συμμετοχή του ΟΤΑ μέλους αφορά, την ενημέρωση σε όλους τους υπόλοιπους δημότες, αλλά και επιχειρήσεις,  στους οποίους θα δοθεί μέσα από το ΕΔΔΥΠΠΥ,  η δυνατότητα να αποκτήσουν μία ετήσια συνδρομή με ένα πολύ μικρό κόστος.

Τρόπος συμμετοχής

Ο ΟΤΑ μέλος (για τις ευπαθείς ομάδες που θέλει να στηρίξει) αλλά και οι Πολίτες ή οι Επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, πρέπει να στείλουν την σχετική αίτηση συμμετοχής με email:  kbilirakis@eddyppy.gr  ή fax:2106105641 και στη συνέχεια θα ενημερωθούν για την οικονομική συμμετοχή τους και την παραλαβή των κωδικών τους.

ONLINE ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Μπιλιράκης Κωνσταντίνος

Τηλ. Επικοινωνίας: 2106105472 (εσωτ.24)