Αγαπητοί συνεργάτες,

To Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ και η Περιφέρεια Αττικής σας προσκαλούν στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ με θέμα:
«Η Αυτοδιοίκηση κοντά στον άνθρωπο για Ενιαία Υγεία & έναν καλύτερο πλανήτη», που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 6/10 στις 16:30 έως το Σάββατο 8/10/2022 στο Riviera Coast, Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 18,Βούλα.

Είναι πολύ σημαντικό ότι για πρώτη φορά ένας OTA Β’ βαθμού, η Περιφέρεια Αττικής, αναλαμβάνει τη συνδιοργάνωση, δίνοντας την ευκαιρία να δημιουργηθούν δυνατές παρακαταθήκες για το μέλλον, προβάλλοντας το γεγονός ότι η Αυτοδιοίκηση, Τοπική και Περιφερειακή, συμβάλλει ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων, τόσο για την παρούσα κρίσιμη υγειονομική περίοδο όσο και για την συνολική περιβαλλοντική αναβάθμιση, χτίζοντας ισχυρές σχέσεις με τις Κεντρικές Κυβερνήσεις, τους Επιστημονικούς Φορείς και γενικά, με όλους τους παρόχους και καταναλωτές των υπηρεσιών υγείας.

Για να δείτε τις φωτογραφίες του Συνεδρίου πατήστε εδώ

6/10 ΑΙΘΟΥΣΑ Α

https://youtu.be/JoiB9rhRPvU

7/10 ΑΙΘΟΥΣΑ Α

https://youtu.be/6SSjO12ZFiw

8/10 ΑΙΘΟΥΣΑ Α

https://youtu.be/mHytbHl-vxU

7/10 ΑΙΘΟΥΣΑ Β

8/10 ΑΙΘΟΥΣΑ Β

https://youtu.be/uYUiBWrAFmw

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ

Για να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε εδώ

Για να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου, κάντε εγγραφή εδώ

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε καινοτόμες δράσεις, πολιτικές, μελέτες, έρευνες του Δήμου ή της Περιφέρειας σας, που εντάσσονται στις θεματικές ενότητες, στείλτε μας τίτλο ομιλίας εδώ έως τις 15/9/2022 για να τεθούν υπόψιν της οργανωτικής επιτροπής.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν για όλους!

(Επισημαίνεται για όσους αποφασίσουν να συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου με φυσική παρουσία, πως θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα προβλεπόμενα μέτρα που θα ορίζονται έναντι της πανδημίας)

Γενική Συνέλευση

Η Γενική Συνέλευση του Δικτύου θα πραγματοποιηθεί Διαζώσης στο πλαίσιο των εργασιών του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου, την Παρασκευή 7/10/2022 και ώρα 14:30 στο Riviera Coast, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα.

Σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού (περί διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης) το Δίκτυο ενημερώνει τους OTA – Mέλη του για τα εξής :
Δικαίωμα Συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση
Στη Γενική Συνέλευση των OTA μελών του ΕΔΔΥΠΠΥ, δικαιούται να συμμετέχει κάθε οικονομικά ενήμερος συμβαλλόμενος ΟΤΑ–μέλος με μια ψήφο.

Εκπροσώπηση στη Γενική Συνέλευση
Οι ΟΤΑ-μέλη μπορούν να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση, είτε με την φυσική παρουσία του Δημάρχου ή του Περιφερειάρχη τους, είτε μέσω φυσικής παρουσίας των νομίμων εκπροσώπων, δηλαδή του πολιτικού εκπροσώπου ή του συντονιστή τους που έχουν οριστεί με σχετική απόφαση του Δημάρχου-Περιφερειάρχη τους.
Εναλλακτικά, οι ανωτέρω μπορούν να συμμετέχουν και Διαδικτυακά μέσω σχετικού συνδέσμου που θα κοινοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε περίπτωση αδυναμίας φυσικής παρουσίας ή απομακρυσμένης παρουσίας των ως άνω εκπροσώπων, υπάρχει δυνατότητα εκπροσώπησης του ΟΤΑ μέλους από άλλο πρόσωπο που θα οριστεί με σχετική εξουσιοδότηση (στελέχους του Δήμου/Περιφέρειας τους ή του προέδρου του ΔΣ ή της Γενικής Διευθύντριας του Δικτύου). Η αποστολή των εξουσιοδοτήσεων μπορεί να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στο info@eddyppy.gr

Λαμβανομένων υπόψη των μέτρων και των οδηγιών της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου Covid-19 και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού της Εταιρείας, η Τακτική Γενική Συνέλευση και τυχόν Επαναληπτική αυτής θα πραγματοποιηθεί υβριδικά σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης με ηλεκτρονικά μέσα, υπό τους όρους της κείμενης νομοθεσίας και τις ειδικές ρυθμίσεις της παρούσας Πρόσκλησης.

Δείτε το Πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης πατώντας εδώ

Επισυνάπτονται προσχέδια εξουσιοδότησης, σε περίπτωση αδυναμίας φυσικής παρουσίας – ή απομακρυσμένης παρουσίας των ως άνω εκπροσώπων.

Για εξουσιοδότηση στον πρόεδρο του ΔΣ κ. Πατούλη πατήστε εδώ, για εξουσιοδότηση στη Γενική Διευθύντρια κα Αϊδίνη πατήστε εδώ

Για την καλύτερη διοργάνωση παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στον εξής σύνδεσμο ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Χρήσιμες πληροφορίες

Διαμονή

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Riviera Coast Λεωφόρος Κων/Νου Καραμανλή 18,16673, Βούλα https://rivieracoast.gr/ .

Για αυτόν το λόγω, σας προτείνουμε τα εξής ξενοδοχεία που βρίσκονται σε κοντινή  απόσταση.

Villa Orion Hotel, 2,1 χλμ από το Riviera Coast. Ιωάννου Μεταξά 4,Βούλα
τηλ. Επικοινωνίας 210 8958 000, email: hotelvillaorion@gmail.com, site: https://www.villaorionhotel.gr/

Δίκλινο 60€ / ημέρα με πρωινό

Galini Palace, 250μ από το Riviera Coast, Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 95, Βούλα, τηλ. Επικοινωνίας 210 8992 850, email: reservations@galinipalace.gr,
 
site: www.galinipalace.gr

Μονόκλινο 65 €/ημέρα & 6€ την ημέρα για πρωινό

Δίκλινο 110€ / ημέρα & 6€ την ημέρα για πρωινό

Minavra Hotel,  2.1 χλμ. από το Riviera Coast, Ι. Μεταξά 2,  Βούλα , τηλ. Επικοινωνίας 210 8990 008, email: info@minavra.com, site: www.minavra.com/el/

Μονόκλινο 65 €/ημέρα & 7€ την ημέρα για πρωινό

Δίκλινο 65€ / ημέρα & 7€ την ημέρα για πρωινό

Athens coast hotel, 3.3 χλμ. από το Riviera Coast, Γρ. Λαμπράκη  25 Γλυφάδα τηλ. Επικοινωνίας 210 8981 154, email: info@athenscoasthotel.gr,
site: www.athenscoasthotel.gr/

Μονόκλινο 103 €/ημέρα με πρωινό

Δίκλινο 115€ / ημέρα με πρωινό

Athens coast hotel, 3.3 χλμ. από το Riviera Coast, Γρ. Λαμπράκη  25 Γλυφάδα τηλ. Επικοινωνίας 210 8981 154, email: info@athenscoasthotel.gr
site: www.athenscoasthotel.gr/

Μονόκλινο 103 €/ημέρα με πρωινό

Δίκλινο 115€ / ημέρα με πρωινό

Golden Sun Hotel, 2.4 χλμ. από το Riviera Coast, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά & Πλατεία Κρήτης, Γλυφάδα τηλ. Επικοινωνίας 210 8981 353, email: info@goldensun.grsite: goldensun.gr/el/

Μονόκλινο 95 €/ημέρα με πρωινό

Δίκλινο 110€ / ημέρα με πρωινό

Vouliagmeni Suites, 5 χλμ. από το Riviera Coast, Πανός 8 και Χλόης, Βουλιαγμένης  τηλ. Επικοινωνίας 210 8964 901, email: reservations.vs@grecotel.comsite: www.vouliagmenisuites.com

Μονόκλινο 200 €/ημέρα με πρωινό

Δίκλινο 215€ / ημέρα με πρωινό

Πως μπορείτε να φτάσετε στο Riviera Coast:

Οι πιο κοντινές στάσεις είναι η στάση Γαλήνη, η Β Πλαζ Βούλας και ο Τερματικός Σταθμός για τα λεωφορεία Α1 & Α2

Από το Αεροδρόμιο:

  1. Μέσω αυτοκινήτου η απόσταση είναι 22,6 χλμ ήτοι 27 λεπτά μέσω της Αττικής οδού
  2. Με αστικό λεωφορείο το  Χ96 , κατεβαίνετε στην 10η στάση (Γαλήνη) και προχωράτε για 650 μ

Από το σταθμό Λαρίσης:

  1. Μέσω αυτοκινήτου η απόσταση είναι 23,7 χλμ ήτοι 27 λεπτά 
  2. Επιβιβάζεστε στο Μετρό (κόκκινη Γραμμή), κατεβαίνετε στη στάση Αργυρούπολη και από εκεί επιβιβάζεστε στο λεωφορείο 122 ΣΤ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ, κατεβαίνετε στη στάση Γαλήνη και προχωράτε για 650 μ.